Najzgodnija svjetska borkinja hvali se isklesanim tijelom: "Neću se skrivati"

Foto: Instagram

PREKRASNA sportašica sve je oduševila ovim fotografijama.

Paige VanZant je trenutno vjerojatno najpopularnija UFC borkinja na svijetu. No čini se da bi osim karijere u borilačkim sportovima, vrlo lako mogla izgraditi i zavidnu karijeru u modelingu, a ni šoubiznis joj nije stran. Naime, ova ljepotica je već sudjelovala u američkom Plesu sa zvijezdama, nedavno je izdala svoju autobiografiju, a sada je pozirala i za posebno izdanje Sports Illustrateda “Swimsuit Issue”.

Na internetskim stranicama ovog popularnog časopisa objavljeno je čak 36 fotografija atraktivne UFC-ove zvijezde, ali i video koji otkriva kadrove iza kulisa snimanja na prekrasnoj pješčanoj plaži u Meksiku. Očekivano, suradnjom se pohvalila i sama sportašica.

Na sveopće oduševljenje svojih obožavatelja, Paige je istaknula kako više ne planira skrivati svoje tijelo samo zato što je borkinja, a čini se da je to ozbiljno mislila jer ga pozirajući na ovim fotografijama sasvim sigurno nije sakrila.

Nakon što su fotografije objavljene komplimenti na račun njenog izgleda počeli su stizati sa svih strana.

"Može li mi netko objasniti kako netko može izgledati ovoliko savršeno?" komentirala je jedna od njenih obožavateljica, dok se druga našalila kako bi ipak i sama trebala razmisliti o dijeti pa će možda i ona jednog dana izgledati poput Paige.

Podsjetimo, Paige je trenutno na prisilnom odmoru jer se oporavlja od loma ruke pa se ne zna kada će se vratiti u ring. 

U posljednjem meču, u siječnju ove godine, prekidom u drugoj rundi svladala je Rachael Ostovich, a sveukupno u UFC karijeri ima 5 pobjeda i 3 poraza.

Pročitajte više