Nikolina Ristović pozirala u bikiniju pa je napali da je premršava

Foto: Instagram

BIVŠA voditeljica Nikolina Pišek Ristović trenutno se odmara na Sejšelima, a s obožavateljima redovno dijeli fotografije koje kod mnogih izazivaju ljubomoru. S jedne strane zbog nevjerojatne prirode, a s druge strane zbog Nikolinine isklesane linije.

Tako je prije nekoliko dana pozirala u preslatkom pletenom bikiniju koji je naglasio njen brončani ten te je dobila hrpu komplimenata na račun izgleda.

No, iako slična, njena posljednja objava izazvala je i poneki negativan komentar.

Ovog puta Pišek je pozirala u šarenom bikiniju te je većina komentirala kako je ona "čudo od žene", ali bilo je onih prema čijim kriterijima je "premršava".

"Još da nabaciš koji kilogram bila bi prava mačka", komentirao je jedan od korisnika ove društvene mreže te se naknadno pokušao opravdati kako je "mislio na kilogram mišića".

No, umjesto da se zamara tuđim komentarima, Nikolina je odlučila podijeliti nekoliko motivacijskih misli za današnji dan.

"Zrnca mudrosti za danas: 

1. Više uživaš gledajući zalazak sunca nego Netflix.
2. Prije ćeš te emocije prepričavati unucima nego zaplet serije.
3. Kada gledajući svoje fotografije jednom/nekad/kasnije shvatiš kakvu dobru rasvjetu daje zalazak sunca, shvatiš da bi trebao trajati 24/7", zaključila je.

Pročitajte više