Nina iz ŽNV-a savjetovala fanove kako skinuti kilograme i pronaći motivaciju

NINA Martina Korbar jedna je od bivših sudionica showa Život na vagi u koji je ušla sa 124 kilograma. Po izlasku je vaga pokazala 84 kilograma, a do danas nije posustala. I dalje se zdravo hrani i vježba što se vidi po njenoj liniji pa je mnogima uzor i motivacija. Gdje je ona pronalazi, upitali su je fanovi, a ona je spremno odgovorila: “Upornost, disciplina, motiviranost, želja i fokus na cilj. Treba znati da će biti dana kad je stvarno teško, ali treba ostati jak. Rezultat nekad nije vidljiv preko noći, ali će doći.”

Nina je isprobala brojne dijete, a jedna od njih je i povremeni post koji je zaludio svijet. Kako kaže, ima super mišljenje o toj metodi mršavljenja za razliku od dijete bez ugljikohidrata koju smatra brzim rješenjem.

“Za smršaviti na brzinu tri, četiri kile je ok, ali dugoročno ne. Promjena prehrane i vježbanje su temelj fizičke promjene”, upozorila je. Isto tako smatra da je moguće transformirati tijelo bez tjelovježbe, ali je ipak preporučuje.

“Vježbanje daje ljepši izgled tijelu i pruža bolji osjećaj - fizički i psihički”, kaže Nina.

Njeni pratitelji na Instagramu imali su različita pitanja, a među njima je i što učiniti kada na putu do transformacije kilogrami stagniraju. 

“U takvim periodima si stvaram novu motivaciju, pronalazim nove načine kako nastaviti dobrim putem naprijed. Borim se”, dodaje i napominje da je vrlo važan dio svake dijete pijenje vode, a ponudila je i ideju kako pripremiti zobene mekinje. 

“Meni je super skuhati ih u vodi, staviti u njih whey protein s okusom po želji, malo zdrobljenih badema i meda pa promiješati te na vrh složiti kolutove od pola banane.”

Pročitajte više