Ova neobična muška stražnjica smiruje i hipnotizira gledatelje

Foto: Instagram 

NIJE riječ o pravoj guzi ni pravom muškarcu, već o kratkom umjetničkom filmu.

Filmu koji je proslavio njegovu autoricu Kirsten Lepore, umjetnicu iz Los Angelesa, koja se nije ni nadala da bi njeno djelo moglo doseći ovakvu popularnost. 

Filmić je iz nekog čudnog razloga jednostavno hipnotizirajuć, a iako namjera autorice nije bila da promovira golotinju i stražnjice, kako se one danas promoviraju gdje god se okrenemo, sam pogled jednostavno će vas "zakucati" za ekran. 

Oko tog filmića svojedobno je nastala jedna šala: "Ako se želite opustiti, možete slušati muziku, otići prošetati, otići na masažu ili očarano gledati u dupe lutke-muškarca koji priča sam sa sobom".

To tako stvarno i izgleda, a film nazvan "Hi Stranger" zaista na neki čudan način opušta i tjera vas da ne trepćete dok ga gledate. 

Tako nešto sigurno je i zamislila njegova autorica, ali vjerojatno nije očekivala toliko pozitivnih komentara. 

"Pogledao sam video i nekako se osjećam kao novi čovjek", komentirali su ga i muškarci, uz brojne pohvale i čuđenja što je nešto toliko svakodnevno, jednostavno i naoko obično uspjelo ostaviti tako smirujuć dojam.

A s obzirom na to da je ljeto i da golih guza, barem na plaži, imate na pretek, ako vam treba smirenje, nabacite tamne naočale i smirite se pogledom. Tko zna, možda će prava divna guza, muška ili ženska, imati isti učinak kao i ova mini umjetnička filmska kreacija.  

 

Pročitajte više