Odličan 10-minutni trening za početnike - stojećki učvrstite svoje tijelo

Foto: 123rf

TRAŽITE li brzinski trening s kojim ćete razgibati cijelo tijelo, pojačati svoju snagu i snagu svojih mišića, danas vam donosimo jedan vrlo jednostavan trening kojeg ćete moći napraviti u svom domu i to stojećki.

Trening je osmislila fitness trenerica Sarah Kusch, a on je dio njenog 28-dnevnog programa za jačanje tijela i skidanje suvišnih kilograma u kojemu je, uz ovaj trening, osmišljen i program HIIT treninga te vježbi uz pomoć šipke. Sva tri treninga tvore cjelinu njenog programa mršavljenja no nama se ovaj trening stojećki učinio zanimljivim jer je neobičan, jednostavan i moguće ga je ukombinirati u bilo koju rutinu koju već imate. Kao dodatak, ili, ako ste početnik - kao savršen trening s kojim ćete započeti svoju fit avanturu.

Trebat će vam jedna bučica ili jednostavno neki teži predmet, a sve vježbe koje ćete raditi morate raditi sporije, s kontroliranim pokretima i uvijek zategnutim mišićima.



Više vježbi, treninga i informacija možete pronaći i na službenim stranicama Grokker.com, jednoj od mnogih fitness stranica na kojoj ćete pronaći pregršta savjeta za vašu zdravu liniju, bilo da ste odlučili baviti fitnessom, jogom ili tek paziti na svoju prehranu.
 

Pročitajte više