Ova djevojka ima savršeno oblikovano tijelo, a jede burgere, pizzu i pržene krumpiriće

Foto: Instagram

BRUNA Lucas se prije tri godine preselila iz Brazila u San Diego i dobila poslove u tri lanca brze prehrane koje je obavljala naizmjenično. Nakon što je u svibnju 2017. na Instagramu objavila fotografiju u odijelu McDonald’sa i sebe u bikiniju, u vrlo kratkom roku je skupila više od 100.000 pratitelja.

Godinu dana kasnije imala je više od 580.000 pratitelja i počela je surađivati s tvrtkama koje su joj plaćale reklamne objave.

Sada je dobila još jedan novi izvor prihoda zbog kojeg je mogla dati otkaz na dosadašnjem radnom mjestu. Sa sestrom je osnovala tvrtku koja prodaje bikinije. 

“Naporno sam radila kako bih došla ovdje gdje sam sada”, rekla je Lucas referirajući se istovremeno i na posao i na vlastito tijelo.

Počela je vježbati s 15 godina. Kopirala je svoju majku i to joj je pomoglo da se osjeća dobro u vlastitoj koži.

“Oduvijek sam imala dobru genetiku, ali sport i teretana su mi pomogli u oblikovanju tijela”, otkrila je.

Njezine smjene u lancima restorana brze prehrane počinjale su u 4 sata ujutro i trajale do 23 sata pa je vježbala prije ili poslije posla. Jednak ritam ima i danas kada teretanu posjećuje svakodnevno. 

“Naizmjenično radim vježbe za gornji i donji dio tijela i često mijenjam rutinu. No prije treninga snage, obavezno provedem 30 minuta na steperu”, kaže Lucas.

Kada radi na donjem dijelu tijela, ponekad odabire vježbe iz tinejdžerskih dana. Držeći uteg radi tri seta od 15 ponavljanja četiri vrste čučnjeva: uski čučanj, široki čučanj, sumo čučanj i pulsirajući uski čučanj.

“U prva tri pokreta obavezno polako stišćem stražnjicu. To je tajna uspjeha”, pojasnila je Lucas te dodala kako ta tehnika čini čučnjeve učinkovitijima.

Nakon otprilike 40 minuta vježbanja, Bruna uskače u kupaći kostim i narednih pola sata provede plivajući. 

Dva puta tjedno polazi i plesni tečaj, kao i jiu jitsu trening. 

“Treniranje je moja strast”, kaže.

S druge strane, Lucas jede što god želi, što na prvu ne vjeruju ni njezini pratitelji.

“Mnogima zvuči nevjerojatno da pojedem osam kriški pizze. Nisam na dijeti i obožavam sladoled”, poručuje Lucas koja ne kuha. Proteinske shakeove i nadomjestke konzumira uz svaki obrok, osim za doručak kada obično odabire žitarice s mlijekom i bananu. Četiri puta tjedno jede pizzu, burger i pržene krumpiriće ili riblji tacos uz čips i salsu. Riža, grah i meso su joj inače osnovna hrana. 

Ne pije alkohol, ali tvrdi da jede sve što objavljuje na Instagramu, a to su najčešće burgeri, pizza, prženi krumpirići, smrznuti jogurt i shakeovi.

Pročitajte više