Ova kratka Adidasova reklama stvarno će vas inspirirati da na svoju vježbu gledate drugačije

Screenshoot: Youtube 

ZA MNOGE od nas, fitness znači rekreaciju od koje ćete nakon izvjesnog vremena početi primjećivati rezultate. To je jednostavno takva vrsta treninga, no kada vidite ovu Adidasovu reklamu vjerujemo da će mnogi od vas zaista poželjeti promijeniti svoje stavove i predrasude. 
 
Adidas je naime nedavno pustio novu reklamu zanimljivog naziva - "Oslobodi svoju kreativnost", kojom žele promijeniti kompletnu svijest, odnosno, riječ je o projektu kojim žele potaknuti sve one koji već vježbaju da odsad vježbaju još i jače. Da naprave razlike u svojoj fitness rutini i da pomaknu svoje vlastite granice. Za projekt su angažirali mnoge utjecajne žene i sportašice koje su pričale o svom pogledu na vježbanje, o svojoj motivaciji da rade više i jače i prvenstveno se oslanjaju na svoju vlastitu kreativnost kada je u pitanju pomicanje vlastitih granica. 
 
"Vježbanje je teško i ono mora biti takvo, ali kada u vježbu uđete otvorena uma, slobodni za istraživanje svojih granica - tada ćete postići više. Time ćete napraviti veliku razliku. Oslobodite svoju kreativnost i tek ćete tada vidjeti koliko možete i gdje možete stići takvim pristupom. Tu leži vaša snaga! U kreativnosti.", glavna je to poruka koju su, svaka svojim načinom, pokazale mnoge žene poput supermodela Karlie Kross, profesionalne kickboxerice Ruqsana Begum i mnogih drugih utjecajnih imena u svijetu sporta. 
 
One su pronašle svoju kreativnost, njima vježba sama po sebi nije dovoljna, njima je potrebno više, jer one žele više. A vi? Nalazite li i vi kreativnost u sebi, želite li i vi odletjeti daleko više od svojih trenutnih mogućnosti? Nije li to uostalom i vaš cilj? Jer ako nije, nakon pove bi reklame mogao postati.

 
 
 
 

Pročitajte više