Ovaj muškarac je skinuo 60 kilograma nakon zabrinjavajućeg upozorenja liječnika

KAO dijete, Alex se s roditeljima iz Ukrajine preselio u SAD. Zbog toga što je bio drugačiji, bio je meta prozivki i uvreda. U nedavnoj epizodi showa Brand New Me objasnio je da ga je to dovelo do izoliranosti i prejedanja.

"Bilo mi je najjednostavnije igrati igrice po 16 sati dnevno, preskakati odlaske u školu pa naručiti hranu koju poželim. Samo bih bezbrižno sjedio i jeo dostavljenu hranu, ne razmišljajući što mi ona radi", prisjetio se. 

Osim što je imao problema sa samopouzdanjem, vrlo brzo mu je postalo teško obavljati svakodnevne zadaće. 

"Oblio bi me znoj pri hodanju po stepenicama, nošenju namirnica iz trgovine. Ali to mi je postalo normalno", kaže. 

Ubrzo je dosegao težinu od 165 kilograma. Preokret se dogodio kad ga je liječnik upozorio: "Ako nastaviš ovako živjeti, nećeš doživjeti 30. rođendan." To je trebao čuti da napravi ozbiljne promjene u svom životu.

"Bilo je jasno - ili ću nešto učiniti ili ću umrijeti", ističe Alex.

Prvo je promijenio prehranu. Izbacio je iz jelovnika sve nezdrave stvari i počeo vježbati. To ga je dovelo do gubitka 60 kilograma.

"Nekoć sam izbjegavao zrcala, fotografiranje i bilo što slično. Sad sam sretan. Vježbam šest puta tjedno, a nedavno postao i trener. Koristim vlastita iskustva kako bih drugima pomogao ostvariti ciljeve. Ja bih volio da je meni netko mogao pomoći da transformiram tijelo i um", zaključio je.

Pročitajte više