Ove dvije vježbe stoje iza fit izgleda popularne pjevačice Ariane Grande

Foto: Instagram

JESTE li se ikada zapitale kako prilično zauzetim zvijezdama poput Ariane Grande polazi za rukom održavati tijelo u formi? Odgovor zna trener slavnih Harley Pasternak.

U intervjuu za časopis Self rekao je da je tajna u jednostavnim vježbama koje se mogu izvoditi bilo gdje, što je iznimno važno ako cijeli dan imate obveze ili ste često na turnejama kao poznata pjevačica.

“Puno puta smo na koncertnoj turneji i nemamo teretanu u blizini. Onda po hodnicima radimo iskorake u hodu. Vremenski, po pitanju opreme i sigurnosti, takva vježba je idealna. Ne skačemo i ne riskiramo ozljedu. Ne radimo dinamične pokrete i ne uključujemo teške utege. To je jako sigurna vježba”, pojasnio je Pasternak.

Dvije tipične vježbe koje Ariana Grande prakticira su iskoraci u hodu i most koji je izvrstan za stražnjicu i bedra. Njen cilj je i napraviti 12 tisuća koraka u danu.

 

“Pasternak je opsjednut brojanjem koraka. Dugo sam se pitala kako je to učinkovitije od napornog treninga, ali doista jest. Osjećam se bolje kad se puno krećem”, izjavila je Grande za Coveteur.

Većinu vremena pjevačica pleše ili trči sa snimanja na snimanje, ali povremeno koristi i traku za trčanje koja joj pomaže da rastereti misli i jasnije razmišlja.

Pročitajte više