Ovi ljudi dokazuju da su godine samo broj: Premašili su 50, a izgledaju puno mlađe

ZNANSTVENICI su potvrdili da kako starimo, tako naše zdravlje više ovisi o sreći, nego o genima. Oni koji su najzadovoljniji odnosima sa sebi bliskim ljudima, najzdraviji su. Nekim ljudima doista je teško pogoditi njihovu stvarnu dob jer s godinama izgledaju sve bolje. 

Pronašli smo nekoliko primjera koji dokazuju da su godine samo broj. Graciozno stare i mogu nam biti primjer. 

Tatyana Nekludova, 61 godina

Ova predivna žena je majka dvoje djece i baka troje unučadi. Bila je inženjerka, a sa 60 je promijenila život. Pozvana je da glumi u jednom filmu, a onda su počele pristizati i pozivnice za audicije za modele. Sad radi kao model i inspiracija je mnogim ženama.

Ivan Petkov, 53 godine

Kao profesor umjetnosti, Ivan je radio u školi. Zatim je počeo izrađivati skice kazališnih kulisa pa i sam sudjelovati u kazališnim predstavama i filmovima. Danas je model koji ljudima mijenja način na koji percipiraju dob i stil.

Veruschka von Lehndorff, 79 godina

Mnogi modeli umirove se krajem 20-ih, ali ne i Veruschka. Bila je ikona u 60-ima, a sa 78 se vratila modnoj industriji. Postala je glavni model jednog švedskog brenda.

Alessandro Manfredini, 49 godina

Ovaj zgodni Talijan bivši je kipar i grafički dizajner koji je postao maneken. Lijepo oblikovana srebrna brada postala mu je zaštitni znak.

Maye Musk, 70 godina

Cijeli svijet poznaje njezinog sina Elona Muska. Maye Musk ponosna je majka i prava ljepotica. Prvu naslovnicu dobila je sa 69 godina, model je i nutricionistica koja definitivno zna što treba jesti da bi izgledala sjajno.

Lauren Hutton, 74 godine

Ova američka manekenka i glumica proslavila se 1980-ih, ali njena karijera nije tada završila. Nastavila je glumiti u filmovima, a nedavno je bila i dio kampanje nove kolekcije donjeg rublja jednog poznatog brenda. Jednom zvijezda, uvijek zvijezda!

Philippe Dumas, 62 godine

Život Philippea Dumasa promijenio se nakon što je odlučio pustiti bradu. Počeo je privlačiti pozornost i osvajati svijet mode. 

Chuando Tan, 51 godina

Da, dobro ste pročitali. Ovaj muškarac ima 51 godinu. Chuando je iz Singapura i radi kao fotograf.

Eveline Hall, 72 godine

Ova nevjerojatna žena tek je sredinom šezdesetih napravila svoje prve korake u modnoj industriji. Uzor je svakoj ženi koja brine zbog starenja. 

Ron Jack Foley, 50 godina

Vjerojatno se pitate koja je Ronova tajna jer bi se po pitanju fit izgleda lako mogao natjecati s mladićima. Inzistira da je važno hraniti se zdravo i baviti sportom. 

Pročitajte više