Ovo su vježbe kojima Halle Berry duguje ubojite trbušne mišiće

Foto: Instagram

HALLE Berry prava je zaljubljenica u vježbanje, a neke od svojih omiljenih vježbi često podijeli sa svojim pratiteljima u Instagram storyjima.

Ovog je puta slavna glumica u društvu svog trenera Petera Lee Thomasa pokazala četiri vježbe za trbušne mišiće za koje vam nije potrebna skupa oprema, već samo običan ručnik. 

1. Sjednite na pod, savijte koljena, a stopala neka budu čvrsto na tlu. Uzmite ručnik i čvrsto ga držite ispruženih ruku ravno ispred sebe. U tom se položaju polako spuštajte na pod, potom se vratite u sjedeći položaj. Ponovite 10 do 20 puta.

2. Sjednite na pod sa savijenim koljenima i prekriženim stopalima podignutim od poda. Uzmite ručnik i držite ga čvrsto ravno ispred sebe. Polako spuštajte ruke u jednu stranu dok ne dotaknete pod. Zatim to učinite i na drugoj strani. Leđa i trbuh cijelo to vrijeme držite čvrsto. Ponovite 10 do 20 puta.

3. Stanite čvrsto raširenih nogu, primite ručnik i držite ga iza glave na ramenima. Idite u čučanj, prebacite ručnik ispred sebe i skočite preko njega. Stavite ručnik u stranu i napravite jedan sklek. Ponovite 10 do 20 puta.

4. Stavite ručnik na pod kako bi vam predstavljao liniju preko koje ćete preskakati. Skočite na lijevu stranu desnom nogom, tako da je stavite iza lijeve. Savijte koljeno i nagnite se prema naprijed. Dok to radite, nemojte zaboravite mijenjati i položaj ruku. Ponovite 10 do 20 puta.

Pročitajte više