Pop pjevač pokazao kako održava kondiciju, pomaže mu djevojka bodybuilderica

Britanski pjevač i TV zvijezda Olly Murs već je prolazio kroz teška razdoblja u kojima mu je trening pomogao da preboli zdravstvene probleme. Prošle godine Murs je obavio operaciju koljena kojom je sanirao jednu staru ozljedu, a u procesu oporavka prošao je impresivnu fizičku transformaciju kojom je skinuo višak kilograma i učvrstio mišiće.

Budući da, kao i većina, trenutno vrijeme provodi u karanteni zajedno sa svojom djevojkom, ponovno se okrenuo intenzivnim tjelovježbama da bi ostao u kondiciji. Nedavno je i za časopis Men's Health snimio video u kojem demonstrira neke od vježbi koje izvodi kod kuće.

Pjevaču u treningu pomaže i djevojka Amelia Tank, bodybuilderica i bikini model s kojom je nekoliko mjeseci u vezi. Samo jedan pogled na njegov Instagram profil pokazat će predanost treningu i fizičku promjenu kroz koju je Murs prošao, a iako je većina vježbi rađena za izvođenje s partnerom, uz malo više truda (i poneko pomagalo) većinu možete napraviti i sami.

Treninge je isplanirao Mursov osobni trener Rob Solly koji s pjevačem radi već pet godina, a koji smatra da svaka uspješna tjelovježba mora imati četiri komponente: rad na mišićnoj masi, eksplozivnoj snazi, mobilnosti i brzini reakcije.

Pročitajte više