Povremeni post pomogao je poznatom glumcu da dođe u formu života

NJEGOVI izbori hrane za doručak možda nisu najprivlačniji, no uz iscrpnu tjelovježbu, jedni su od glavnih aduta koji su glumcu Kumailu Nanjianiju pomogli da dođe u tjelesnu formu života. U videointervjuu za časopis Men's Health Kumail je otkrio svoj režim prehrane i vježbanja kojim se pripremao za ulogu u filmu Eternals, koji će ove jeseni doći u kina.

“Osjećam se kao da sam voditelj vrlo jednostavnog talk showa za djecu“, kaže glumac na početku videa prije nego što otvori frižider. U njegovim zalihama hrane nalaze se različite vrste voća (poput jabuka, breskvi i kruški) te puno jaja i bezglutenskog tosta. Iako od tih kombinacija namirnica glumac najčešće pravi doručak, na dane kada nije snimao film, držao se povremenog posta, i to modela 18:6 u kojem je 18 sati postio, a šest sati jeo. Kada je bio na tom režimu, nije doručkovao.

Omiljeno piće mu je sok od repe koji je najčešće pio netom prije vježbanja, a priprema ga unaprijed i drži u frižideru da bi ga uvijek imao nadohvat ruke.

''Jako mi se sviđa okus ovog soka i mislim da mi on daje potrebnu energiju za vježbanje, barem sam tako pročitao“, našalio se Kumail. Također je podijelio i svoju tajnu za pripremu savršenog proteinskog shakea i rekao da, po njemu, on obavezno mora imati malo voća te maslac od badema ili kikirikija.

Za ostatak dana glumac rado priprema pileća prsa s indijskim ili pakistanskim začinima. Jako voli i hamburgere od bizona, no dok je snimao u Londonu, nije ih pripremao iz jednostavnog razloga što tamo nema bizonovog mesa. Kada su ga pitali što smatra omiljenom grickalicom, rekao je da ne može odoljeti grašku sa šećerom i da mu je to najslabija točka.

Što se vježbanja tiče, Kumail vježba najmanje četiri puta tjedno. Na fitness se navukao u pripremi za film Eternals i danas ne može zamisliti život bez njega. Priznao je da mu je početak bio najteži te da se mučio i fizički i psihički, ali da mu je s vremenom bilo sve lakše.

''Kada sam naučio kako pravilno izvoditi vježbe i što sve trebam raditi, počeo sam uživati“, komentirao je glumac. Na pitanje o tome što ga još uvijek održava motiviranim za vježbanje i održavanje ove forme, Kumnail je rekao da se zapravo nikad nije osjećao bolje i da želi da tako i ostane.

''Otkad sam počeo vježbati, nikad nisam bio smireniji, bolje spavao, bio manje anksiozan, imao više energije i generalno se bolje osjećao. Motivacija mi se svodi na zdravlje, osjećam se zdravije nego u zadnjih dvadeset godina“, objasnio je glumac i još podijelio da u teretani sluša različite podcaste, a da mu je velika želja odraditi jedan trening s ikonom fitnessa Arnoldom Schwarzeneggerom.

Pročitajte više