Poznata glumica objavila fotku u donjem rublju i pokazala trbušne mišiće

Foto: Instagram

PENNY iz "Teorije velikog praska", odnosno glumica Kaley Cuoco, objavila je fotku sa seta na kojem se snima poznata serija, a na kojoj pozira u donjem rublju. 

"Cijelu epizodu sam provela u donjem rublju. Šalim se, samo jedna scena, nemojte je propustiti", napisala je. 

Na fotki pozira u donjem rublju plave boje pokraj Johnnyja Galeckog koji je utjelovio Leonarda Hofstadtera. Otkrila je definirane trbušne mišiće i oduševila fanove.

"Tvoj osobni trener zaslužuje Emmy", "Kakav trbuh, to se zove fitness cilj", "Wow, pogledaj te trbušnjake, dođe mi da i ja počnem vježbati", laskali su joj pratitelji.

Cuoco je u intervjuu za časopis Women's Health prošle jeseni otkrila da je oduvijek aktivna. Kao dijete je igrala tenis, a kasnije počela jahati. Voli dizati utege, ali često mijenja rutinu kako joj ne bi dosadila.

"Ponekad mi dojadi pa vježbam SoulCycle, koji također volim. Kod mene je sve ili ništa. Ako vježbam jogu, radim je svaki dan. Onda odjednom moram nešto promijeniti", izjavila je.

Cuoco je operirala rame što ju je na kratko vrijeme udaljilo od redovitih treninga, ali vrlo se brzo ponovno počela vraćati u formu.

"Tim s kojim sam radila u fazi oporavka mi je pomogao da se ponovno zaljubim u vježbanje", dodala je.

Tjelovježba joj je pomogla da ojača mentalno, ali isplatila se i zbog tjelesnog izgleda jer je u boljoj formi nego ikad.

Pročitajte više