Pripremite noge i guzu za ljeto ovim anticelulitnim treningom

Foto: 123rf

NAŽALOST, htjeli bismo vam reći da je jako lako riješiti se celulita, no za to jednostavno ne postoji magično rješenje kojim ćete ga se riješiti u minuti. Ovisno koliko ga imate toliko ćete se trebati i potruditi da ga se riješite, no da ne bi mislile da je to nemoguće, donosimo vam 30-minutne lagane vježbe uz čiju će pomoć vaša borba protiv narančine kore već uskoro početi pokazivati rezultate.

Ako ste mislite da ga se možete riješiti bez vježbe i povećanog unosa vode, niste u pravu, jer iako ga je lako razbiti uz pomoć masaža i skupocjenih krema i tretmana nitko ne jamči da se celulit nakon svega uloženog neće brzo vratiti. Zato je vježba najbolji i definitivno najjeftiniji izbor. I rješenje!

>>>Još nije kasno: Krećemo u borbu protiv celulita!<<<

Ove vježbe trenerice Anne Renderer dizajnirane su tako da istovremeno topite masne naslage, rješavate se unesenih kalorija te definirate svoje mišiće. I naravno, riješite se površinskog i dubinskog kvrgavog sloja.



Vježbe započinju valjanjem po mekanom valjku čime ćete značajno potaknuti cirkulaciju krvi u nogama i guzi s obzirom da je opće poznato da bolja cirkulacija pomaže pri smanjenju naslaga. Nakon početnog zagrijavanja počnete s laganim vježbama za noge, guzu, abdomen i ruke - dijelovima tijela koja su najizloženija pojavi tvrdokornog celulita.

Dobre rezultate vidjet ćete već nakon tjedan-dva i zato nemojte propuštati vježbe. Ako želite dobre rezultate - ako želite učvrstiti svoje mišiće i prvenstveno ukloniti sav taj celulit - budite dosljedne. I svakako pijte više vode!

 

 

Pročitajte više