Rebel Wilson pozirala u badiću i oduševila linijom: “Skloni se, Pamela Anderson"

TRUD 41-godišnje australske glumice se isplatio. Rebel Wilson skinula je 30 kilograma i potpuno je neprepoznatljiva. Pozirala je na pješčanoj plaži u jednodijelnom kupaćem kostimu crne boje te se pohvalila vitkom linijom i oduševila pratitelje.

"Skloni se Pamela Anderson, imamo novu Baywatch zvijezdu", našalila se jedna osoba, dok su je drugi pohvalili.

"Izgledaš nevjerojatno", "Zaslužuješ biti ponosna na svoju transformaciju", "Dok kroz tako nešto ne prođeš, ne znaš koliko je teško. Fantastično", "Prava si inspiracija", nizali su se komplimenti.

Rebel je objavila i nekoliko fotografija u crnim biciklističkim hlačicama i majici iste boje. Odabirom odjeće i detalja istaknula je nikad vitkiji struk. 

Podsjetimo, Wilson nikad nije željela postati mršava.

"Ne fokusiram se na brojeve. Ovo sam i dalje ja. Volim obline i želim ih imati, ali u zdravijoj varijanti. To mi je bio cilj. Želim potaknuti druge da budu najzdravija verzija sebe. To ne znači da nose manji konfekcijski broj, već da ne sudjeluju u nezdravom ponašanju", pojasnila je za People početkom ove godine.

Godine 2020. je proglasila svojom godinom zdravlja te se počela zdravije hraniti i trenirati, što je rezultiralo gubitkom od 30 kilograma u nepunih 12 mjeseci.

Pročitajte više