Šeherezadu napali zbog viška kilograma i celulita. Ona im damski začepila usta

U OŽUJKU je u obitelj najpoznatijeg turskog ljubavnog para, Halita Ergença i njegove supruge Berguzar Korel, poznatijih kao Sulejman i Šeherezada, stiglo pojačanje. Berguzar je rodila drugog sina, a od tad je često tema turskih medija. Nažalost, ne zbog sretnih vijesti, već zbog svog izgleda.

Naime, na meti kritičara se našla zbog kilograma koji su joj ostali nakon druge trudnoće, kao i zbog strija, a kako bi stala na kraj takvim neprimjerenim komentarima i napisima, lijepa glumica je oštro odgovorila putem Instagrama na kojem je prati više od 1,5 milijuna ljudi.

"Bergüzar Korel uhvaćena u bikiniju! Poznata glumica Bergüzar Korel privukla je pažnju svojom prekomjernom težinom! Prekomjerna težina poznate glumice koja je na svijet donijela drugo dijete prije 4 mjeseca nije prošla nezapaženo. Ova fotografija Bergüzar Korel, koja je nakon rođenja privukla pažnju svojom težinom i celulitom, iznenađuje", napisala je glumica u opisu fotografije na kojoj pozira u bikiniju te je damski začepila usta hejterima. Također, poručila je medijima da ove fotografije mogu koristiti kao dokaz njezine "šokantne transformacije".

Kako kaže, zbog svog izgleda je postala "predmet ismijavanja i uvredljivih komentara na društvenim mrežama".

Pročitajte više