Shakira svojim brzim i hranjivim doručkom lako ostaje u top formi

Foto: EPA

OTKRIVENA je tajna Shakirine zavidne forme. Godine prolaze, a Kolumbijka djeluje kao da ne stari. Navodno je hranjiv doručak njezin glavni adut.

Shakirina trenerica Anna Kaiser otkrila je za časopis Vogue jednu od najbolje čuvanih tajni bivše supruge Gerarda Piquea.

"Shakirin doručak sastoji se od tvrdo kuhanih jaja kojima si osigurava proteine, komada avokada za podizanje razine masti te malo ugljikohidrata iz rajčice. Sve to začini s malo soli i maslinovog ulja", rekla je Kaiser.

Što se pića tiče, Shakira voli sok od crvenog voća u koji dodaje biljne proteine. Na njezinom jelovniku neizostavne su i juhe, posebice od poriluka, patlidžana, mrkve i đumbira. A kada si želi priuštiti najdraže jelo, pojede svinjske kotlete i nezaslađenu tamnu čokoladu.

Shakira formu održava i trbušnim plesom, boksom, tenisom te vožnjom skateboarda. Prošloga ljeta okušala se u jednom od najzabavnijih vodenih sportova, flyboardingu. Ova tjelesna aktivnost idealna je za povećanje stražnjice i sagorijevanje do 300 kalorija u sat vremena.

Pročitajte više