Sjećate se bucmastog Thumpera iz Domino efekta? Danas ga ne biste prepoznali

Foto: YouTube screenshot, Instagram

2020. godina je tek počela, a već svi bruje o nevjerojatnim transformacijama nekih zvijezda. Nakon što su liniju do neprepoznatljivost istesale pjevačica Adele i glumica Rebel Wilson, vrijeme je da svoje mišiće pokaže i Ethan Suplee. 

Glumac koji je utjelovio bucmastog Thumpera u Domino efektu i Randyja Hickeyja u seriji Zovem se Earl danas je daleko od lika kakvog pamtite. Rad u teretani dao je rezultate i Suplee je mišićav poput slavnih holivudskih snagatora.

"Nakon serije Zovem se Earl počeo sam opsesivno voziti bicikl. Bio sam doista mršav, imao sam devet posto tjelesne masti. Ali isto tako vozio sam bicikl šest do osam sati u danu, šest dana tjedno. Nakon dvije godine žena mi je rekla da sam idiot koji bi trebao pronaći posao. Onda sam doista i počeo tražiti posao, a ljudi su me pitali tko sam. Nitko me nije mogao prepoznati, mislili su da sam nova osoba u filmskoj industriji", ispričao je Suplee.

Zato je odlučio prestati se ubijati i početi mršavjeti. Shvatio je da mora poraditi na svom jelovniku i ponovno ojačati, ali ne i udebljati se.

"Malo sam opušten po pitanju prehrane, ali dižem utege i ovo je rezultat", priznao je glumac koji s punim pravom može biti vaša motivacija za ovu godinu.

Pročitajte više