Skinuo je 13 kilograma, nabildao se i pritom uživao. Evo zašto

NE TAKO davno, Michael Feig hranio se uglavnom u restoranima lanaca brze hrane. Burgeri i sokovi su mi bili svakodnevno na jelovniku te uopće nije mario za svoje tijelo i zdravlje.

Jedne večeri susreo je bivšu djevojku, ispričao je za časopis Men´s Health. Odlučio ju je pozdraviti, a ona je rukom dodirnula njegov trbuh.

"Ne znam zašto, ali odmah sam se osjetio posramljeno i zgadio se samom sebi. Naredni dan počelo je moje fitness putovanje", kaže Feig.

Radio je početničke greške. Unosio premalo kalorija i previše trenirao. 

"Po dva sata sam radio kardio i vježbe snage i to pet do šest dana u tjednu. Ovaj pristup mi nije odgovarao i shvatio sam da nije održiv", prisjeća se.

Stvari je pojednostavio. Prestao se izgladnjivati i provoditi sate u teretani. Složio je zdrav jelovnik u kojem su se nalazile namirnice koje voli. Fokusirao se na dizanje utega te ponekad, kad bi mu dosadilo, isprobavao je nove vježbe. Održavao je kalorijski deficit i bio je uporan.

Na dijetu je krenuo s 90 kilograma, 16 tjedana kasnije bio je 13 kilograma lakši. No, cilj mu je bio sagorjeti salo, a povećati mišićnu masu. Da je u tome uspio, pokazuju fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama.

"Najluđe je što je ovo bila prilično jednostavna dijeta. Uživao sam u cijelom procesu", zaključio je Michael koji je mnogima postao inspiracija te im daje savjete za dovesti tijelo u formu koje temelji na vlastitom iskustvu.

Pročitajte više