Slavna pjevačica fotkom pokazala mišićave noge i otkrila kako održava formu

CARRIE Underwood s razlogom se može svrstati na popis inspirativnih žena. Slavna country pjevačica godinu dana nakon porođaja se vratila u formu i izgleda bolje nego ikad.

Underwood je objavila fotografiju iz šetnje s obiteljskim psom Zerom koji joj je partner u svakodnevnim tjelesnim aktivnostima kojima duguje zavidnu liniju. 

Naime, osim što s njemačkim ovčarom šeće, često i trče u paru, a to je rezultiralo mišićavim nogama slavne pjevačice koje su na njenoj posljednjoj fotografiji detalj koji je ukrao svu pažnju obožavatelja.

No osim dugih šetnji, Underwood se i redovito isteže. Također, iz njenih objava može se zaključiti da "voli mijenjati rutinu kako joj tjelovježba ne bi dosadila".

Pjevačica je majka dvoje djece, a u ožujku prošle godine je priznala da je skidanje viška kilograma i kože nakon drugog porođaja bio puno dugotrajniji proces nego nakon prvog.

"Idem u teretanu i ne mogu trčati brzo ili daleko. Više ne mogu podignuti onoliku težinu ili napraviti onoliko ponavljanja kao što sam mogla prije godinu dana. Samo se želim ponovno osjećati kao ja", iskreno je napisala Carrie te dodala kako želi pronaći način da samoj sebi dokaže da se može vratiti "na stare staze”. 

Pročitajte više