Slavni bodybuilder pokazao mišiće nakon 42 godine treninga: "Potpuno ludo"

MIKE O'Hearn ima 51 godinu, a čini se da je tek sad u kondiciji života. Ikona bodybuildinga, glumac, osobni trener i model se sa svega 14 godina počeo natjecati u bodybuildingu. Ipak, ako je vjerovati njegovoj objavi na Instagramu, počeo je trenirati već kao devetogodišnjak.

Naime, pohvalio se fotografijom na kojoj se vidi kako je izgledao na početku svoje karijere i kako izgleda danas. 

Na fotografiji iz 1983. godine O'Hearn ima samo 14 godina i nema sumnje da je radikalno drugačije izgledao od ostale djece na igralištu, piše Men's Health. No, iako biste teško pogodili i njegovu dob na fotografiji iz mladosti, definitivno ne biste pretpostavili da je na fotografiji koja je nastala nedavno čovjek koji je nedavno napunio 51 godinu.

U opisu fotografije pohvalio se kako je proveo više od četiri desetljeća trenirajući, a već 37 godina se profesionalno bavi bodybuildingom.

"Pretvorio sam svoju strast u nešto što mogu raditi cijeli život, nikada ni ne sluteći da će mi to pružiti bolji i zdraviji život", napisao je te priznao kako mu je ovaj sport pomogao u najtežim životnim trenucima, kada je bio "tužan, u depresiji, bez novca i kada se osjećao kao da ga je život nokautirao".

Njegovi obožavatelji nisu skrivali oduševljenje.

"Znao sam, Mike je izvanzemaljac. Ima tisuću godina, a izgleda kao tinejdžer", jedan je od komentara.

"Ti si rođen da bi bio savršena spona između čovjeka i Boga", poručio mu je jedan od fanova.

"Potpuno ludo", zaključio je treći.

Pročitajte više