Slavni model dokazuje da je kraljica bikinija, isplati se kopirati njenu rutinu

DOK se odmara u Meksiku model Molly Sims priuštit će si koktel, a on neće puno naškoditi njenoj vitkoj figuri. Naime, 46-godišnja mama troje djece dokazala je da je kraljica bikinija. Pohvalila se ravnim trbuhom, a drugom fotkom izbliza dala svojim mišićima pažnju koju zaslužuju.

Kako ovoj zaposlenoj mami to polazi za rukom? Trenira s osobnom trenericom Laurom Keller.

"Ta žena je promijenila moje tijelo i ne mogu joj biti zahvalnija. Čvrsto vjerujem da je pola sata kvalitetnog treninga djelotvornije nego sat vremena prosječnog. Kad dajete sve od sebe, vidjet će se i rezultat", napisala je na web stranici slavne trenerice.

Svake srijede dijeli videa vježbi koje izvodi i tako fanovima daje uvid u svoju rutinu. Radi plankove i iskorake, skače na steperu. Ukratko, sve ono što joj osigurava tijelo iz snova.

Vrlo je pažljiva i pri odabiru hrane i na tanjuru redovito ima povrće i voće.

"Ne postoji specifičan plan prehrane koji slijedim, a ne brojim ni kalorije. Jedem kad sam gladna", pojasnila je. 

Iako je sada u formi života, nije uvijek sve teklo glatko. Nakon porođaja se borila sa skidanjem nakupljenih kilograma zbog problema sa štitnom žlijezdom, ali taj period je sada iza nje. 

Iako je tada svakodnevno trenirala sat i 45 minuta, nosila korzet i posebno odijelo kako bi se više znojila te se podvrgnula akupunkturi i pila čajeve, smršavjela je tek kada je hormone pomoću lijekova dovela u ravnotežu.

Pročitajte više