Slavni trener podijelio dnevni jelovnik kojem duguje impresivne mišiće

MAGNUS Lygdback pomogao je filmskim zvijezdama poput Bena Afflecka, Jamesa McAvoya i Gal Gadot da dođu u nevjerojatnu formu za uloge na velikom platnu. Nedavno je radio i s Alexanderom Skarsgardom na oblikovanju vikinške građe za akcijski ep The Northman. U novom videu objavljenom na YouTubeu podijelio je detalje svoje prehrane koja mu osigurava da sačuva mišićnu masu.

Lygdback jede pet puta dnevno i planira cikluse od četiri dana. To je 20 obroka, od kojih 17 mora biti strogo određeno, dok u preostala tri uživa u onome za čime žudi.

"Vjerujem da je najbolja dijeta ona koje se možete pridržavati. Ne volim si uskraćivati hranu koju volim. Ono na što stvarno obraćam pažnju je koliko puta jedem takve obroke u ciklusu od četiri dana", kaže. 

Težak je 86 kilograma i u danu unosi 190 grama proteina, 300 grama ugljikohidrata i 120 grama masti.

"Ne brojim točno, ali već otprilike znam kako izgleda 40 grama proteina", dodao je.

Tijekom uobičajenog dana Lygdbackov prvi obrok je doručak koji se sastoji od quesadilla s 4 jaja, tortilje od brašna, sira i ukiseljenih papričica. Za drugi obrok voli pojesti dimljeni losos i ražene krekere. Treći i četvrti obrok su slični, obično riba s batatom, brokulom i prokulicama. Jede i međuobrok, koji je najčešće svježi sir i grčki jogurt s voćem, orašastim plodovima i cimetom. Posljednji obrok u danu je ribeye steak uz salatu.

"Važno je dobiti dovoljno goriva kako biste mogli nabaciti više mišićne mase. Ne sviđa mi se prejedanje i vjerujem da ne treba jesti puno masti za izgradnju maksimalne mišićne mase", zaključio je.

Pročitajte više