Supermodel dvije godine nakon umirovljenja mami uzdahe isklesanim tijelom

Foto: X17

SUPERMODEL Alessandra Ambrosio 2017. godine je posljednji put prošetala modnom pistom u sklopu revije popularnog brenda donjeg rublja Victoria's Secret. Oduvijek je slovila za jednu od najpopularnijih Victorijinih anđelica, iako je to razdoblje za nju bilo vrlo stresno.

Naime, Ambrosio je majka dvoje djece i nakon rođenja kćeri je u svega tri mjeseca morala izgubiti kilograme nakupljene u trudnoći. U danu je zbog toga konzumirala samo 1200 kalorija i brinula se da neće dobro izgledati. 

Ova umirovljena manekenka danas vrijeme provodi s dečkom Nicolom Oddijem i djecom, a vlastito tijelo nije nimalo zapostavila. 

Za odlazak u kupnju sa sinom odjenula je sportski top i tajice i otkrila ravan trbuh.

Ipak, mnogi su kritizirali njen izgled kože lica i zaključili da su godine nošenja teškog make-upa zbog posla učinile svoje. 

Ambrosio inače nikada ne preskače doručak. Najčešće jede avokado uz svježe cijeđen sok od naranče i šalicu kave ili jaja pržena na kokosovom ulju. Voli tjestenine, salate, juhe, ribu i meso, a na njenom stolu su neizostavni i smoothieji. Omiljen joj je onaj spremljen od kelja, krastavaca, đumbira, limuna i jabuka. Za užinu odabire bademe, komad voća ili chia sjemenke.

Pročitajte više