Tess Holliday napali da nezdravo živi. Pokazala im je kako izgleda njen trening

Foto: Instagram

PLUS size model Tess Holliday svakom svojom objavom nailazi na kritike da ne vodi zdrav životni stil. Iako ih se trudi ignorirati jer smatra da to uopće nije istina, ponekad uzvrati istom mjerom. 

Sada je tako razotkrila da se vozi više od dva sata tri puta tjedno kako bi trenirala u Los Angelesu s Massy Arias. Također, objavila je video u kojem se preznojava na eliptičnom biciklu.

“Vozim se više od dva sata zbog treninga s Massy Arias tri puta tjedno. To je posvećenost. Zato mi ne govorite što ne mogu ljudi većih tijela jer ćemo vam svaki put dokazati da ste u krivu”, poručila je Holliday.

Otkad je prošlog ljeta počela trenirati, Holliday često dijeli snimke intenzivnih treninga sa svojih 1,8 milijuna pratitelja. 

Prošlog se tjedna pohvalila snimkom s treninga u sklopu kojega je koristila teško uže, loptu, ali i razne sprave i bućice.

“Rekla sam Tess Holiday da neće biti ništa lakše s vremenom osim što će se zaljubiti u unutrašnju snagu koju razvija iz dana u dan. Daje sto posto od sebe i dokazuje mi za što je sve sposobna. Neka vas ovo motivira da nastavite napredovati”, napisala je trenerica Arias na svom Instagram profilu.

Pročitajte više