Tip koji 100 dana jede samo u McDonald’su otkrio koliko je kilograma skinuo

Screenshot: TikTok

KEVIN Maginnis u utorak slavi rođendan, ali neće jesti tortu, s obzirom na to da se ona ne nalazi na McDonald’sovom meniju. Posljednja 43 dana ovaj 57-godišnjak nije jeo ništa osim hrane iz restorana lanca brze hrane. Naime, odlučio se podvrgnuti neobičnoj dijeti i pokušati smršavjeti jedući 100 dana isključivo brzu hranu.

"Ako nije iz McDonald’sa, neće ući u moje tijelo ovih 100 dana. Ni rođendan me neće natjerati da pokleknem", izjavio je Maginnis za Today.

Njegov pristup je prilično jednostavan. Naručuje tri McDonald'sova obroka dnevno, ali konzumira samo polovicu svakog obroka kako bi smanjio unos kalorija. Ostatak zatim sprema za sljedeći obrok.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonalds #100day #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 ♬ original sound - bigmaccoaching

Otkako je u veljači krenuo s izazovom, skinuo je 15 kilograma i značajno smanjio kolesterol, tvrdi. Čak je uvjerio svoju suprugu da mu se pridruži.

Muškarac smatra da je ovakav pristup održiv jer se ne lišava određene hrane, već kontrolira veličinu porcija i jede samo kad je doista gladan. Nema ni potrebu za danima kojima krši dijetu.

"Ništa si ne uskraćujem. Pojedem burger, pržene krumpiriće, sladoled, pecivo. Samo je bitno da se nalazi na meniju i da ne pojedem sve u jednom dahu", tvrdi.

Magginisov cilj je skinuti do 25 kilograma u 100 dana i na dobrom je putu da to postigne.

Pročitajte više