Trener dijeli popis niskokaloričnih namirnica koje nas čine sitima

Screenshot: TikTok

JOHN Chu je skinuo 22 kilograma i transformirao svoje tijelo. Danas radi kao trener fitnessa, a detalje svog mršavljenja dokumentirao je na TikToku, u nadi da će pomoći drugima koji vode istu bitku.

U manje od godinu dana s 97 kilograma je spao na 75. Pratio je unos kalorija i dizao utege u teretani. Nedavno je objavio video u kojem je objasnio kako su mu tri niskokalorične namirnice pomogle da se osjeća sito.

"U deficitu sam od 800 kalorija, a uvijek sam gladan", priznao je.

Njegova prva preporuka su domaće proljetne rolice koje radi s rižinim papirom, povrćem i škampima, govedinom ili piletinom.

"Ako pojedem 12 ovih proljetnih rolica, to je manje od 700 kalorija, ali se osjećam kao da sam unio više od 1200 kalorija", rekao je.

@joexfitness 3 Low Calorie Foods I've been eating Non-Stop that make me full despite being in a steep caloric deficit👇 Spring rolls. When I say you NEED to eat spring rolls, I mean it. It is by far the most filling thing on this list. I eat 12 of these spring rolls and it comes out less than 700 calories but I feel like I’ve just eaten over 1200 calories. Plus it’s extremely high protein if you add in some shrimp, beef, or chicken since the rest of the roll is just veggies and the rice paper, which comes out to less than 20 calories per roll. Potatoes. If you’re always eating rice with your meat, switch to potatoes. I know that’s crazy to say as a Korean, but trust me. They are pretty slow calorie and really filling. The best part is you can make them into things you normally won’t eat like loaded fries while still hitting your calorie goal. Rice cakes. Everyone hates on these but try this recipe I recently made. Some vanilla yogurt with frozen berries on top of a caramel or apple cinnamon rice cake is the sweet, tarty, low calorie treat that I never knew I needed. #fitness #diettips #wieghtloss #caloriedeficit #weightlossfood #caloriedeficitmeals #lowcalorie #lowcalorierecipe #lowcaloriesnacks #lowcaloriemeals #lowcaloriefood ♬ sour haribos - venny

Druga stvar na njegovom popisu su krumpiri, za koje kaže da su svestrani i zasitni.

"Ako uz meso jedete rižu, prijeđite na krumpir. Od njih možete napraviti jela koja inače ne biste jeli na dijeti", dodao je.

Svoj popis završava rižinim krekerima, koje priprema u obliku deserta. Javorovim sirupom zasladi grčki jogurt, a onda ga dodaje na vrh rižinih krekera, uz karamelu ili jabuku i cimet. Može se koristiti i bobičasto voće.

Video je skupio više od 2.3 milijuna pregleda, a Chu je u komentarima, odgovarajući na upite pratitelja, otkrio da je na dijeti dnevno unosio 2000 kalorija, što je 800 kalorija manje od onoga što mu je potrebno za održavanje težine.

Pročitajte više