Trener Victorijinih anđelica otkrio koja dijeta najviše deblja

Foto: Instagram

IAKO njegove cure stalno paze na liniju, ima ta jedna dijeta koju vole svi, a od koje se zapravo najviše debljaju.

To je dijeta sokovima, smoothiejem i drugim obrocima koji se piju, a ne jedu.

"To je najgora dijeta koja može postojati, bolje da samo malo pazite što jedete i bit ćete sretniji i mršaviji nego da patite hraneći se sokovima nakon čega neminovno dolazi faza debljanja", naglasio je Justin Gelband, osobni trener mnogih anđelica. 

Uz to, u fazi kad se "hranite" tekućim vitaminima, ne unosite dovoljno kalorija da bi vam tijelo moglo egzistirati kako treba pa i tada već činite ogromnu pogrešku. Organizam kojem je na jedno vrijeme obustavljen dotok prave hrane i pravih kalorija, automatski se prebacuje na režim gladi pa ne crpi nutrijente kako bi trebao, jer ne "zna" kada će se sljedeći put najesti. Zato unatoč puno sokova i tekuće hrane tijelo ne troši kalorije nego ih čuva za sebe, a djelomično to čini i zato što nema dovoljno energije za njihovo sagorijevanje.

Tako dijeta sa sokovima u nikakvom pogledu nije niti dijeta, a niti je zdrava, unatoč voću i povrću koje ste popili.

Zato je, nakon dijete s tekućinom, jo-jo efekt praktički nezaobilazan, a to se dogodilo i Mirandi Kerr koja joj se podvrgla bez znanja svog trenera.

"Čim sam to čuo, odmah sam joj naredio da jede pravu hranu, jer samo od nje tijelo može dobiti dovoljno energije, a sok dijeta može vam biti saveznik tek u obliku jednog obroka dnevno. Pogotovo ako će biti pojačan tvarima koje inače ne nalazimo u voću i povrću", rekao je.

Pročitajte više