Trenerica plesa pokazala rezultat svoje 12 godina duge transformacije

TARA Jayd, trenerica plesa iz Australije, tijekom godina je prošla kroz nevjerojatnu fizičku, ali i psihičku transformaciju.

Potpuno je normalno željeti brze rezultate na putu mršavljenja. No Tarina 12-godišnja transformacija dokaz je da je za ostvarenje ciljeva potrebno vrijeme, ali i strpljenje.

"Došla sam toliko daleko tijekom godina ne samo fizički, već i mentalno", napisala je u jednoj od svojih objava u kojoj je pokazala kako je izgledala s 21 godinom, a kako izgleda danas, s 33 godine.

"Bila je to avantura puna uspona i padova", istaknula je.

Jayd se kroz sve te godine suočila i s problemima s koljenom, operacijama, pa čak i dijagnozom policističnih jajnika. Ali te zapreke nikad nisu stale na put njezinoj predanosti.

"Učinile su me osobom kakva sam danas", smatra ona.

Kako kaže, motivacija dolazi iz različitih, neočekivanih mjesta, a priznaje i da je ponosna na svoj uspjeh.

U međuvremenu je postala kapetanica ekipe u lokalnoj teretani, a niže i uspjehe u plesu. Ipak, trebalo joj je više od 10 godina da dođe do svega toga.

"Nije važno koliko će trajati", poručila je svojim pratiteljima: "Moglo bi vam trebati 10 godina ili 10 mjeseci... Koga briga? To nije utrka. Niti je to natjecanje! Moje putovanje i moji ciljevi su jedinstveni, baš kao i vaše putovanje i vaši ciljevi".

Jayd se trudi i poticati svoje pratitelje da se nikad ne uspoređuju s drugima.

"Napravite ono što je najbolje za vas, pronađite ono što vam odgovara", napisala je u jednoj od motivacijskih objava.

 "Shvatila sam da sam puno zdravija, snažnija i sretnija nego što sam tada bila. To me potiče da nastavim gurati, nastavim raditi i dostizati te ciljeve", zaključila je osvrnuvši se na svoju transformaciju.

 

Pročitajte više