Trenerica princeze Diane otkrila kako joj je tjelovježba pomogla nakon razvoda

Foto: EPA-EFE

KAKO bi pobijedila poremećaj u prehrani i nosila se sa slomljenim srcem nakon razdvajanja od princa Charlesa, Diana Spencer okrenula se treniranju.

Jenni Rivett trenirala ju je nekoliko godina, a sada je otkrila kako je to princezi pomoglo da se nosi s najtežim trenucima u životu.

''Da je imala izbora, ostala bi i pokušala taj brak učiniti sretnim. Voljela je Charlesa'', izjavila je Jenni za Yahoo News i pojasnila kako su njihovi zajednički treninzi motivirali Dianu koja se borila s bulimijom.

Princezi Diani je Jenni preporučio njihov zajednički prijatelj. Jenni kaže kako je Diana bila disciplinirana i brzo postala iznimno posvećena njihovim susretima koji su se događali tri puta tjedno.

Dodaje i kako je Lady Di imala nevjerojatan osjećaj za humor pa joj je tako i za problem s bulimijom rekla kroz šalu. Njihovi treninzi uskoro su postali ključni dio oporavka za princezu.

''Kad netko zbog treninga počne osjećati snagu koja struji mišićima, to je jako osnažujuće i pomaže da više ne poželite ići u starom smjeru'', smatra Jenni.

Nakon svakog treninga Diana se osjećala nevjerojatno. Iako joj se puno toga događalo u životu, nije željela odustati.

''Treninzi su joj pomogli da se osjeća bolje. Voljela se smijati tijekom treninga, ali bilo je i dana kad se osjećala loše pa je nisam previše gnjavila. Osjećala se psihički dobro, a estetika je samo bonus'', zaključila je Jenni.

Pročitajte više