U 10 sekundi pokazala nevjerojatnu transformaciju na kojoj je radila dvije godine

AUSTRALSKA fitness fanatičarka nedavno je postala viralna na TikTok-u nakon što je podijelila isječak dugačak tek 10 sekundi u kojem je dokumentirala svoju transformaciju. Naime, tijekom dvije godine je izgubila oko 25 kilograma.

Paige Thulborn ima 24 godine i zbog njezinog videa biste mogli pomisliti kako je gubitak kilograma najlakši zadatak s kojim ćete se susresti. Naravno, to baš i nije tako, ali je ona sasvim sigurno dobra motivacija.

@paigethulborn

calorie deficit tings ##absbyalana ##caloriedeficit ##weightloss ##compprep ##bodybuilder ##fyp

♬ Jcole remix - becca means

Kako je otkrila, to je poprilično naporan zadatak, a svoju je transformaciju započela tako što je smanjila konzumaciju grickalica tijekom radnog dana.

2018. godine Paige se iz Victorije preselila u Wollongong i rekla je da se zbog promjene temperature počela neugodno osjećati u vlastitom tijelu, "fizički teško" i tromo. Iako se tijekom tjedna pokušavala pridržavati zdrave prehrane, Paige bi si za vikend priuštila kalorične obroke.

"Bezumno bih konzumirala puno praznih kalorija kroz stvari poput soka od naranče i bezalkoholnih pića, a povrh toga, obroci su mi bili vrlo kalorični, poput lazanja ili tjestenine", rekla je: "Radeći za stolom, uvijek bih jela od dosade - grickajući stvari poput krekera i voća."

No čak i kad je poboljšala prehranu, Paige se i dalje borila s gubitkom kilograma, a za to je bio kriv njezin sjedilački način života.

Inspirirana transformacijama na Instagram računu Abs by Alana, fitness obožavateljica prijavila se na šestotjedni tečaj influencerice gdje se uči kako pratiti svoje "makronutrijente" - koji su podijeljeni na ugljikohidrate, proteine ​​i masti. Iako je Paigeina transformacija tijela postignuta intenzivnim treninzima s utezima, njezina vitka tjelesna građa djelomično je rezultat nedostatka "makronutrijenata".

Paige sada trenira u teretani tri puta tjedno i priprema se za svoje prvo bikini natjecanje.

Kako je rekla: "Moja se razina samopouzdanja potpuno promijenila i ovo putovanje mi je otvorilo oči da sam sposobna za sve."

Štoviše, sada želi i sama postati trenerica kako bi drugima mogla pomoći da izgrade samopouzdanje, piše The Sun.

"Jedva čekam da postanem kvalificirana trenerica i da mogu pomoći ženama da transformiraju svoj život onako kako je Alana promijenila moj", zaključila je.
 

Pročitajte više