Učiteljica je smršavjela čak 160 kilograma, ali sada se bori s novim problemom

Foto: Instagram

UČITELJICA Jacqueline Adan smršavjela je čak 160 kilograma, a sada se bori s problemom viška kože. Već se podvrgnula operacijama: tri puta je išla na liposukciju gornjeg dijela tijela, jednom donjeg i jednom na liposukciju nogu, ali to nije riješilo njen problem.

Adan je objavila brojne fotografije nakon operacija, ali je prvi put odlučila otkriti kako doista sada izgledaju njene noge koje su joj glavni uzrok nesigurnosti.

“Puno su opuštenije, kao što možete vidjeti. Vidi se puno udubljenja i rupa od liposukcije. Takve su, teške”, rekla je u videu koji je objavila.

Na prvu liposukciju otišla je u siječnju kako bi se riješila viška sala na nogama, a sljedeći tjedan se nalazi s kirurgom kako bi dogovorila zahvat kojim će ukloniti višak kože.

Tijekom posljednja dva odmora boravila je na plaži i osjetila se posramljenom. Tada je odlučila da nešto mora učiniti. 

“Zbog nogu se osjećam vrlo nesigurno. Teške su. Ustajanje iz kreveta i hodanje po stepenicama su pravi izazov zbog toga”, pojasnila je.

Video je objavila, kaže, kako bi prevladala vlastitu nesigurnost.

“Prestrašena sam. Nesigurna sam, ali ne želim da me to zaustavi da živim život ili ga dijelim s vama. Ovo je stvarno i to sam ja. Tako izgleda naporan trud i rad”, poručila je 31-godišnjakinja.

Pročitajte više