Veći i jači nego ikad: Conor McGregor pohvalio se da ima impresivnih 86 kilograma

PROŠLO je pet mjeseci otkako je Conor McGregor tijekom posljednjeg dijela trilogije protiv Dustina Poiriera pretrpio lom noge. A ako je išta sigurno, to je da je slavni Irac odlučan osvetiti poraz i vratiti se na staro.

Nakon što je mjesecima bio u gipsu, bivši UFC-ov prvak u posljednje vrijeme pojačao je svoj režim vježbanja kako bi se vratio u vrhunsku fizičku formu. 

Od loma noge u srpnju objavljuje kako napreduje njegova rehabilitacija. Trenutno je usredotočen na dodavanje mase, a trud se očito isplati. 33-godišnjak je na Twitteru nedavno objavio da ima "86 kilograma granita" i ne može se poreći da je veći nego ikad. Naime, tijekom borbe s Poirierom imao je 70 kilograma. 

Ako nastavi ovim tempom, McGregor će biti u vrhunskoj kondiciji kad se u prvoj polovici 2022. vrati u UFC-ov kavez. Spekulira se da bi to moglo biti u travnju jer mu je izazov već uputio čečenski borac sa švedskom putovnicom Khamzat Chimaev.

"Trenutno radi puno na snazi. Mislim da će se vratiti kao borac srednje kategorije", izjavio je McGregorov trener John Kavanagh.

Pročitajte više