Vježbajte uz live stream, profesionalni treninzi u privatnosti vašeg doma

Foto: 123rf

BILO je pitanje dana kada ćemo i o ovome pisati - tehnologija i trening zajedno - na live streamu. Treninzi koji su dostupni svima, bez obzira živite li u velikom gradu ili sredini u kojoj nema niti jedan adekvatan prostor za trening. Za užurbani način života više nemate brige i odsad možete imati grupni trening bez da se maknete iz svoje sobe. Trenutno u ponudi još uvijek nema jako puno ovakvih live stream mogućnosti, ali se očekuje da bi u 2017. godini taj trend mogao postati masovan pa će i mogućnosti različitih vrsti vježbanja biti još i veće. 

Koliko smo istražili, trenutno su na svjetskom tržištu među najjačima i najpopularnijima ovi treninzi. 

Studio cycling  - Peleton Cycling koji nude motivacijske treninge više puta dnevno, s trenerima koji će vas držati na visokom nivou motivacije i rada. Svjetski trend u vlastitom domu - stvarno zvuči zabavno.

>>>Mobilne aplikacije - vaš osobni fitness trener<<<

Ako ste pak više fan fitnessa i još ste k tome poklonici popularnih fitness trenera i trenerica - na stranici FitFusion možete odabrati stvarno svašta. Neke stvari još nisu u streamu, neke su besplatne, ali kolekcija video treninga stvarno je prilično impresivna. Da ne lutate, odnosno, svoje slobodno vrijeme iskoristite kako treba. 

Ljubitelji Barre vježbi i oni koji će to tek postati, na izbor imaju i ovakvu vrstu on line treninga te mogućnost da si sami složite raspored baš kao kada trenirate na grupnim treninzima. 

S obzirom da je balet postao vrlo popularan među ženskim pripadnicama jer omogućuje naporan trening s gracioznim rezultatima na stranici Ballet Beautiful možete odabrati trening za svoju dušu. Doduše, treninzi nisu besplatni. 

>>>5 najboljih beslatnih mobilnih aplikacija za samostalno trenitanje doma<<<

Za prve joga treninge, odnosno napredne joga treninge tu je i stranica Joga Glo, gdje ćete također naći puno toga što vas zanima te u toplini svog doma vježbati bez limita. 

S obzirom da je live stream trend u fitnesu u začetku, a ideja je i više nego savršena, za očekivati je da će se ovim primjerima uskoro početi voditi i drugi, a tko zna možda ćemo u skorijoj budućnosti već moći pohađati i grupne treninge uz pomoć virtualnih VR naočala.

 

 

Pročitajte više