YouTube zvijezda podijelila savjete za mišićavo tijelo i formu života

SVAKOM svojom objavom na YouTube kanalu Joe Weller zaradi preko milijun pregleda. U prvom planu su najčešće njegovi mišići i ova internetska senzacija dobro zna da put do njih nije nimalo jednostavan. Naime, Weller se nekoliko puta podvrgnuo izazovima potpune transformacije. 

Njegov posljednji video prikupio je preko dva milijuna pregleda, a u njemu je otkrio detalje što i kako radi da bi imao mišiće iz snova.

Kao dječak, bio je bucmast. S 12 godina izbačen je iz nogometnog tima jer je bio “predebeo”. Onda je naglo smršavio pa je s 14 krenuo u teretanu da ojača tijelo. Uspio je i sa 16 je bio u zavidnoj formi, ali onda se, kako kaže, “dogodio život”.

“Puno puta sam transformirao tijelo iznova. Doveo bih se u formu, a onda opet posustao. Nekad bi mi dosadila rutina, ponekad je bilo nešto drugo posrijedi. Doslovno sam kralj nedosljednosti”, kaže Weller.

Najvažnijim za dovođenje tijela u red i održavanje forme smatra zdravu prehranu u kombinaciji s kardio treninzima i solidnim režimom u teretani. 

“Vrlo je važno razumjeti kalorijski deficit. Morate znati koliko kalorija vaše tijelo treba za trčanje i kako sagorjeti kalorije da biste se riješili sala. Ako vaše tijelo u danu treba 2000 kalorija, nećete mu pomoći ako ih unosite 1500 jer će pohranjivati masti umjesto da ih troši”, pojasnio je i dodao da unos kalorija prati pomoću aplikacija.

Ljudima savjetuje da ne osuđuju niti jedan plan ili rutinu dok ga ne slijede 12 tjedana. Još važnije, upozorio je da ne dopustite da vas pobijedi vlastita lijenost. 

“Ponekad nećete moći par dana u teretanu ili nećete imati vremena hraniti se pravilno. To je normalno. Ali nemojte zbog toga odustati. Uživajte u životu, ali zadržite nad njime kontrolu”, ističe.

Iako je njegov motiv bio impresionirati djevojke, danas zna da je najvažnije postići najbolje od sebe isključivo zbog sebe samog. To je i poruka koju ima za druge: “Ne biste trebali raditi u teretani ništa za bilo kog drugog, osim za sebe”.

Pročitajte više