Zašto nitko ne vjeruje da je stražnjica ove djevojke stvarna?

Foto: Instagram

LIZA Parker, 29-godišnja djevojka iz Kanade, kako bi obilježila godinu dana slijeđenja fitness programa i naputaka Instagramove fitness zvijezde Kayla Itsines, odnosno programa Bikini Body Guides (BBG), postavila je na vlastiti Instagram profil dvije fotografije s ciljem prezentiranja njenog fitness napretka. 

U godinu dana ona je ostvarila toliko značajan fitness rezultat da je isti, nakon što ga je na vlastitom Instagram profilu s preko 5.2 mil sljedbenika objavila i sama Kayla, izazvao lavinu komentara koji svjedoče o ljudskoj nevjerici, ali i ljubomori.
 

Ipak, nakon objavljivanja Lizine transformacije tijela na Instagram profilu fitness zvijezde, Liza je u samo 3 dana dobila 3 000 novih, vlastitih sljedbenika. 
 

S obzirom da je Liza tijekom procesa transformacije njenog tijela objavila više fotografija koje svjedoče o njenom fizičkom napretku, razočarana komentarima kako njena stražnjica nije stvarna, već rezultat photoshopa, Liza je odlučila snimiti video kako bi se svi dušobrižnici mogli uvjeriti u suprotno. 
 

Liza je napomenula kako je vrlo ponosna na svoj fizički napredak, a vjerujemo da je njen ponos postao još i veći kada je video u samo nekoliko dana pregledan više od 70 000 puta. 
 

Pročitajte više