Žena od koje želimo čuti sve tajne savršenog izgleda

Foto: Instagram

EMILY, Emily...

25-godišnja Emily Ratajkowski jedna je od najpoznatijih manekenki današnjice i ima jedno od najboljih tijela u industriji. Savršena stražnjica, duge noge i čvrsti trbuh... 

Zgodna brineta u intervjuima često voli otkrivati tajne svog izgleda, a mi smo za vas izdvojili najzanimljivije.

Nikad ne preskače doručak

Trudi se da on bude što zdraviji i uz doručak popije šalicu crne kave.

Sama naručuje hranu na snimanjima

"Za ručak obično jedem salatu ili sendvič, a kad sam na snimanju, uvijek mi je draže nešto naručiti nego navaliti na ono što se nudi tamo, jer tako je lako skrenuti s pravog puta kada je pred tobom sva ta raskoš".

Ima dane kada vara

Iako priznaje da nije ovisna o slatkom, što joj olakšava ostajanje u dobroj formi, počasti se s vremena na vrijeme nečim slatkim ili kroasanom za doručak.

Voli meso

"Znate, ja sam mesožder. Jako volim meso, pa se ono baš uvijek mora naći u mojim salatama. Volim uravnoteženu prehranu i dajem svom tijelu energiju kako bih bila zdrava."

Pokušava uklopiti vježbanje u svakodnevnu rutinu

Čak i kad putuje, kad god uhvati malo slobodnog vremena Emily voli biti što aktivnija, bilo u hotelu bilo na svježem zraku. Posebno voli planinarenje i jogu.

Voda i dovoljno sna su ključni

Kako je sama priznala, tijekom dana pije puno vode, a čaša iste je obavezna prije spavanja i prva je stvar koju zgrabi nakon buđenja. Također, uvijek nastoji spavati dovoljno i baš nikada ne odlazi spavati sa šminkom na licu.

Najvažnije - nije stroga prema sebi

"Mislim da je jako važno da ne budeš prestrog prema sebi, no da ti istovremeno ne smije biti baš potpuno svejedno što unosiš u svoje tijelo. Sve je u balansu."

Pročitajte više