Znanstvenici pronašli savršene grudi!

Foto: 123rf

MOŽDA vi mislite da imate najsavršenije grudi na svijetu, ili to o vašima misli vaš partner, ali da ne bude zabune čije su ljepše znanstvenici su nedavno objavili da su pronašli najsavršenije grudi. Nažalost, nemamo sliku, niti znamo koja svjetska ljepotica zaslužuje takav epitet, jer je ekipa savršene grudi pronašla kod plastičnih kirurga. No da ne bi sada pomislili da su plastične zbog toga ljepše od prirodnih donosimo vam obrazloženje kakve su to stvarno savršene grudi.

O njima je naime napravljena cijela studija, a objavljena je u Journal od Plastic and Reconstructive Surgery s obzirom da su se plastičari htjeli dokopati informacije kakve se to grudi najviše traže, odnosno kakve grudi žene i muškarci najviše "vole." Oni su doslovno morali rangirati različite grudi od najbolji do najlošijih, a rezultat na koncu uopće ne iznenađuje.

Naime, među najljepšim grudima upravo su one koje izgledaju prirodno i normalno, u odnosu na silikone i očite "plastične lopte".

No, otkrili su i koji je to oblik koji je zaslužan za super grudi, a to su one koje imaju omjer 45:55 - odnosno, da obli dio iznad bradavice čini 45 posto cijele dojke, a donji, logično, preostalih 55 te da imaju oblik suze, a ne lopte.

Upravo s tim oblikom i tim omjerom zadovoljile bi se gotovo sve žene, odnosno - baš su te grudi ocijenili najljepšima - 87 posto žena u tridesetima, 90 posto muškaraca te čak 94 posto plastičnih kirurga.

>>>4 savršene vježbe za podizanje grudi - samo dva puta tjedno<<<

Naravno, to su neki standardi koje su, vjerujemo, najviše zanimali upravo plastične kirurge koji su nažalost sve češći tvorci tako prirodne stvari kao što je dojka, no vjerujemo da će podatak zanimati i same žene. Doduše, znamo da oblik i veličina dojki poprilično varira u životu jedne žene, posebno nakon što rodi dijete, doji, ili se one jednostavno s godinama mijenjaju, ali ako zaista težite da imate grudi najbliže savršenstvu, poradite na njima. Ako ćete dovoljno učvrstiti mišiće ispod grudi, bit ćete sigurno korak bliže savršenstvu.

Pročitajte više