Znate li što Kim Kardashian jede na svoj "cheaty day"? Mmm

Foto: Instagram 

BEZ obzira volite je ili ne Kim Kardashian jednostavno će svakim svojim potezom intrigira javnost. Otkako je u prosincu prošle godine rodila svoje drugo dijete, Saint Westa s kojim je prikupila priličnih 27 kilograma, Kim danas intrigira svijet svojom čeličnom voljom da (p)ostane u top formi. I uspijeva joj. Dosad je skinula već gotovo 22 trudničke kile i ne posustaje u svojoj namjeri da skine i ostatak. No, kao i najzagriženiji među vama, i njoj ponekad dođe da si "omasti brk" pa za vrijeme svog dana odmora od dijete uživa u  ni manje ni više nego kaloričnoj bombi zvanoj prženi sir i burger!

Kim je inače velika pobornica Atkinsove dijete s kojom je, uz redovne treninge skinula famoznih 22 kilograma u sedam mjeseci. No ne pridržava se ona tek klasičnog Atkinsa - draži joj je takozvani Atkinson 40 - koja podrazumijeva dnevnu konzumaciju 40 grama ugljikohidrata s vlaknima, oko 170 grama proteina podijeljenih na tri-četiri obroka u danu te dosta nezasićenih masti koje unosi u svoj organizam.

A iako joj "Atkins" dozvoljava tu i tamo gricnuti malo poluzdrave porcije kao što je maslac od kikirikija i zdrave čokolade - cura jednostavno nekada mora napraviti ono što cura mora napraviti - omastiti brk.

Njen je izbor prženi sir i kao mini dodatak - burger, jer cura osjeća da joj baš to treba da si popravi dane u kojima striktno pazi što jede.

Budite stoga kao Kim i dozvolite sebi s vremena na vrijeme malo nezdrave navike, učinit će dobro vašoj psihi. Pogotovo ako vam dijeta, kao njoj, dobro sjeda. 

Pročitajte više