Znate li zašto imate one oku neugodne rupe na guzi?

Foto: Instagram

OVIH dana internet je doslovno zatrpan slikama savršenih stražnjica koje više uopće nisu toliko čudne običnom puku, no jedno je pitanje jako zagolicalo jednu fitness muzu. "Zar je moguće da sve te guze nemaju ni grama celulita kad svi mi obični ljudi, i žene i muškarci, ponekad imamo toliko celulita da nam se dok hodamo, stojimo, poziramo... doslovno vide rupe na njoj.

I onda ljudi, pogotovo žene, padaju u očaj kad takve rupe, rupice ili rupetine zamijete na svojoj stražnjici, bedrima i nogama."

Kako je moguće da ih toliko žena nema, a mi "obični smrtnici" ih imamo?

To se pitala, odnosno na to je pitanje odgovor dala Victoria Dariano, jedna iskrena fitness muza Instagrama kojoj su dozlogrdile sve te savršene holivudske guze bez ijedne rupice, bez imalo traga prirodnom celulitu koji imamo svi! 

Nekome se vidi više, nekome manje - sve ovisi o tome kakvi smo i koliki nam je omjer masnih naslaga i mišića u stražnjici, no čak i ako je omjer idealan, ako kao ludi radite čučnjeve, iskorake, ako se trudite što više ojačati stražnjicu, čak ni to najčešće ne pomaže tome da vam se celulit ne vidi. Barem što se tiče onih normalnih, svakodnevnih poza koje nisu pomno namještene i birane da javnost uzdiše za njima, odnosno plače zbog njihovih savršeno oblih, toliko glatkih guza da vjerojatno ni bebine nisu toliko slatke i glatke.

Jedan od posljednjih primjera koji je ovu iskrenu ženu nagnao da uopće počne raspravljati o ovoj temi jest slika Hillary Duff koja se ovih dana opasno zavrtjela društvenim mrežama, a žene diljem svijeta odmah su ljubomorno primijetile tu savršenu, gotovo plastičnu glatkoću njene guze, koja doslovno bode u oči svojom savršenošću.  

A to vam je znak da lažu kao pas, sve te savršene žene, bile one slavne ili ne. One jako dobro znaju koje će fotke pustiti u javnost, a koje zadržati za sebe ili nepovratno obrisati, srameći se svog pravog, nesavršenog izgleda koji, uz mekane dijelove, narušavaju još i ove rupe.

"E pa tako nam je svima, i to zato što ste vi morale svojim trendovima zaraziti obične ljude koji vas sada kopiraju pa i one, ma koliko anonimne bile, troše toliko vremena i Photoshopa da nam svima predoče svoje nerealno savršenstvo, iako u pravom životu možda imaju i više rupica nego ja", izjavila je ova muza i tako zapravo postala jedna od rijetkih koja je itekako svjesna da žensko tijelo ne opstaje bez celulita i ma koliko se trudili umanjiti njegovu količinu, pokoja rupica pojavit će se sigurno. Čim se malo pomaknete iz namještene, rekli bismo nagužene poze.

Zato je ona svojim rupicama napisala i pismo kojim je zabavila javnost.

"Drage moje rupe na guzi, sjećam se onog dana kada sam ugledala prvu od vas. Imala sam samo 15 godina i otad ste odigrale jednu prilično groznu ulogu u mom životu. Zbog vas sam se sramila. Zbog vas sam se osjećala ružnom i jadnom. Zbog vas mi je samopouzdanje bilo prilično nisko čak i ako nisam bila u bikiniju, jer ste vi uvijek nekako nalazile načina da provirite iz bilo koje tkanine s kojima sam vas pokrivala."

"A onda sam malo odrasla", nastavila je u svom podugačkom pismu vlastitoj stražnjici,"i shvatila da mi je život bez vas jednostavno nemoguć. Ne zato što vas sada toliko volim, nego zato što pokazujete da sam normalno ljudsko biće, žena u svakom smislu te riječi.

I dobro znam da nisam jedina, jer mi s našim rupama na guzi zapravo činimo ogromnu većinu na ovom svijetu."

 

 

Pročitajte više