Boogie Labu u Parku kneževa ocjena je brzo pala na četvorku

Foto: Luka Šangulin/Index

BOOGIE LAB, novo hit mjesto u zagrebačkom Parku kneževa, novom modernom zdanju nedaleko od Branimirove ulice i Glavnog kolodvora, konstantno je krcat. No, koji tjedan nakon otvorenja počele su stizati kritike, pa im je ocjena na Googleu pala na 4.1, a u trenutku pisanja ovog teksta našli smo 46 recenzija.

>> Bili smo u Boogie Labu i možemo samo reći: Wow!

Neki se žale na poslugu

"Svi radnici izgledaju jako premoreno, ugođaj top, ali dugo čekanje za takvu vrstu usluge", piše Gabriela.

"Na dolasku su nas smjestili u restoran zbog manjaka mjesta u baru. Na poslugu smo čekali predugo. Kada nam je konobar napokon uzeo narudžbu, vratio se za naš stol te nas obavijestio kako nas ne može poslužiti bez naručivanja hrane osim ako nismo u baru te nam je rekao da stol moramo osloboditi za potencijalne goste koji će naručiti hranu. Kada smo ga pitale gdje će nas smjestiti, nije znao odgovor te je čekao da se maknemo. Jako neugodno i loše iskustvo. Jako su spori i neorganizirani. Očekivala sam više", opisala je Marina neugodno iskustvo.

"Moderno i ugodno uređen prostor koji se iz dnevnog transformira u večernji. Hrana je svježa, vrlo ukusna, priprema se pred posjetiteljima. Nedostatak je što se na pultu za naručivanje stvara red kupaca koji narušava komfor onih koji sjede u blizini", napisao je Nikola.

Nekima hrana nije bila na nivou

"Iako sam očekivala puno, kroasani prepečeni i nejestivi (samo se mrve), uzeli smo dva ista, u jednom je bilo punjenje, u drugom nije... Jedini plus za sada je ambijent iako sam uzela za van ovaj put, no izgleda lijepo. Vidjet ćemo kad se malo uhodaju", napisala je Anamarija.

"Lijepo mjesto, ali dosta skupo, očekivala sam više od pizza (tijesto je dobro, ali kombinacije su baš loše)", požalila se Veronika.

"Javih se prethodno radi rezervacije, kao i prijateljica s kojom sam željela podijeliti iskustvo, no odgovor sam dobila prekasno. Rezervacije se ne primaju, što je nama bio problem. Znam, mnogi će se sada naljutiti. Igrom sreće, uspjele smo 'ugrabiti' stol. Odlično je što su pet friendly, konobar je bio ljubazan, cijene su pristojne, ali lokal je prenatrpan. Definitivno. No svakako, želim im svako dobro", zaključila je Hrvojka.

Ima i zadovoljnih

"Lijepi lokal, odlična hrana i ponuda, drugačiji način usluge i ponude od uobičajene navike po Zagrebu, i svaka čast na trudu. Svakako mjesto za otići posjetiti i probati. Usluga je bila na nivou", napisao je zadovoljni gost Luka.

"Zanimljivo novo mjesto u Zagrebu. Za kavu i doručak/brunch, i brzinski ručak super", pohvalila je Boogie Lab Željka.

"Super mjesto za ručak, još bolji čokoladni kroasani, super atmosfera", piše Iva.

Iako jedan dio negativnih iskustava odlazi na hranu, dio ide posluzi. Općenito je nezahvalno kritizirati lokale koji su se tek otvorili, jer Boogie Lab je, kako smo već gore naveli, konstantno krcat, a na svemu se od gore nabrojanih kritika može poraditi. Novootvorenim mjestima treba dati priliku da se uhodaju i ne treba biti preoštar u kritiziranju u samim počecima.

Pročitajte više