Jamie Oliver otvorio restoran u susjedstvu, pogledajte kako se kreću cijene

Foto: FB/Jamie Oliver

SLAVNI britanski chef Jamie Oliver poznat je po svojim restoranima otvorenima diljem svijeta, a sada je otvorio restoran i u našem susjedstvu - u Beogradu.

"Beograde, otvoreni smo. Velike čestitke cijelom mom timu koji je upravo otvorio moj prvi restoran u Srbiji. Lokacija je prekrasna, u srcu Beograda na vodi, na obali rijeke Save", napisao je on prije nekoliko dana na svom Instagram storyju.

Restoran Jamie’s Italian Serbia sada je službeno otvoren, a smješten je na Savskoj promenadi, u Beogradu na vodi (točna adresa je Hercegovačka 14). Na službenoj stranici piše da je restoran otvoren svaki dan od 11 sati do ponoći.

Što se nudi i koje su cijene?

Jamie’s Italian Serbia nudi jelovnik s raznim specijalitetima talijanske kuhinje prema receptu ovog britanskog chefa - pizze se, primjerice, kreću od 7 i pol do 13 eura. Najjeftinije su glavno jelo ravioli s tartufima za 8.30 eura, za najskuplje ćete morati izdvojiti 23 eura, a riječ je o bifteku s maslacem od tartufa, plemenitim gljivama i chianti umakom.

U ponudi su i razne tjestenine koje se kreću od 8.30 do 15 eura, a mesna jela poput burgera, piletine i bifteka kreću se od 10 do 24 eura. Na jelovniku su i salate i razni prilozi, a nude i deserte, čije se cijene kreću od 4.65 do 6.50 eura.

Pročitajte više