Kakve su cijene hrane i pića na stadionu u Hamburgu? Provjerili smo

Foto: Index

HRVATSKA reprezentacija danas igra protiv Albanije na stadionu u Hamburgu, a mi smo provjerili koliko će navijači morati izdvojiti ako na stadionu žele nešto pojesti i popiti i što se sve ovdje uopće nudi.

Cijene hrane kreću se između 6 i 7 eura

Krenimo od onog tipično njemačkog, a to su kobasice. U ponudi su kobasice u pecivu koje koštaju po 6 eura, a može se pronaći pileća kobasica, pileća currywurst kobasica, ljuta kobasica i ljuta currywurst kobasica, a za 6 eura pronaći ćete i tipični njemački perec.

Od slanih jela, tu su hot dogovi Putenwurst Halal, a može se birati između njih šest - tri vegetarijanska i tri hot doga od purećeg mesa. Klasični vegetarijanski hot dog košta 6.50 eura, vegetarijanski Texas BBQ hot-dog košta 7 eura, a vegetarijanski Chilli Cheese hot-dog košta također 7 eura. Svi hot-dogovi od purećeg mesa (Classic, Texas BBQ i Chilli Cheese) koštaju po 7 eura.

Nude i neka riblja jela koja su po 6 eura, a pronašli smo riblje rolice s filetima haringe, riblje rolice s Bismarckovom haringom, riblje rolice s prženom haringom, riblje rolice s ukiseljenom haringom sa začinima i riblje rolice s dimljenim lososom.

Za ljubitelje pizza, tu su četiri vrste - klasična margherita sa sirom, salami pizza, Hawaii pizza s ananasom i pizza s tunom, a jedan trokut svake pizze košta po 6.50 eura. 

Pivo 7 eura, gemišt skoro 10 eura

Na stadionu imaju i candy-corner, dio s tridesetak različitih vrsta gumenih bombona, a 100 g bombona košta 3.50 eura. Od pića, tu ćete pronaći njemački Pilsner, bezalkoholno pivo i radler (500 ml za 7 eura). U ponudi je još i špricer od bijelog vina ili gemišt (500 ml za 9.50 eura), sokovi su 6 eura, a voda 4.50 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.