Meghan Markle vraća se na male ekrane, vodit će kulinarsku emisiju. Ovo je poznato

Foto: Profimedia

VOJVOTKINJA od Sussexa Meghan Markle vraća se na male ekrane, a uskoro bismo ju na Netflixu trebali gledati u novoj kulinarskoj emisiji.

Deadline je izvijestio da je Archewell Productions, produkcijska tvrtka Markle i njezinog supruga princa Harryja, u "ranoj fazi" rada na dvije nove emisije za Netflix. Jedna od njih bit će o polu, sportu koji je velika strast princa Harryja, a druga će biti o vrtlarstvu i kuhanju i nju će voditi Markle.

Trenutno je poznato, kako je napisao Deadline, da će biti riječ o emisiji koja "slavi radosti kuhanja, vrtlarstva, zabave i prijateljstva", Markle će biti izvršna producentica, a poznato je i koji sve ljudi već rade na ovoj emisiji.

Zna se gdje će se snimati, ali i tko radi na ovoj emisiji

U cijeli projekt uključen je redatelj Michael Steed, koji je radio na emisiji Anthony Bourdain: Upoznavanje nepoznatog, kao i Leah Hariton, koja stoji iza kuharske emisije pjevačice Selene Gomez Selena + Chef, koja se emitira na HBO-u.

Serija je u ranoj produkciji, a naslovi i datumi izlaska trebali bi biti objavljeni u sljedećim mjesecima. Osim toga, jedan je izvor za Daily Mail potvrdio kako je Netflix već unajmio kuću za snimanje u Montecitu u Kaliforniji.

Sve je to, kako piše People, dio ugovora koji su Meghan Markle i princ Harry potpisali s Netflixom, vrijednog 100 milijuna dolara. Kada su ga potpisali 2020. godine, najavili su da će raditi na dokumentarnim filmovima i serijama, igranim filmovima i emisijama za djecu, a sada su, čini se, odlučili krenuti korak dalje.

Pročitajte više