Prijedlozi za današnji ručak: 5 recepata koji nam uvijek dobro dođu

Foto: Shutterstock

NEKAD ne znate što kuhati za ručak? Imamo 5 ideja za danas.

Marinirani pileći file

Možete ispeći piletinu na roštilju ili običnoj tavi, a ono što vam ostane od ručka, pojedite za večeru - napravite hladnu salatu od povrća i mesa. OVDJE je recept za ovu mekanu piletinu.

Pastitsio

Grčke lasagne, mogli bismo reći. Jelo koje je odlično i toplo i hladno, a kako dobro paše uz salatu od rajčica koje su sada na vrhuncu, bolje da ni ne govorimo. OVDJE je recept.

Đuveč

Jelo koje je jednako fino u mesnoj i bezmesnoj verziji. Ovo je varijanta rižota koji svi volimo zbog jednostavne pripreme i okusa koji nas podsjeća na najljepša ljeta. Recept možete pronaći OVDJE.

Zapečene mašnice sa špinatom

Ovo jelo nam je drago u bilo koje doba godine, a vrlo je jednostavno za pripremiti, ali i jeftino. Mi smo koristili mašnice, no iskoristite bilo koju tjesteninu koju imate u kuhinjskom ormariću. Možete i pomiješati više vrsta ako imate par otvorenih vrećica tjestenine, a nikako da ih "riješite". OVDJE je recept.

Lijena musaka

Priprema je brža nego što je to slučaj kod klasične musake, a uvijek možete ubaciti i koji komadić povrća koji vam neko vrijeme "sjedi" u hladnjaku. Recept je OVDJE.

Pročitajte više