U zagrebačkom Cat Caffeu večeras kviz o Eurosongu: "Let's meow back!"

Foto: Instagram/Cat Caffe Zagreb

VEČERAS se za sve ljubitelje Eurosonga u popularnom zagrebačkom kafiću Cat Caffe održava Eurosong kviz s početkom u 18 sati, u znak podrške Baby Lasagni. Upad je 2 eura, no prijave su zatvorene, sudjelovat će maksimalno sedam timova s po maksimalno četiri člana. Na svom su Instagramu iz Cat Caffea napisali da će dijeliti i nagrade za sudjelovanje.

Podsjećamo, nedavno smo i mi bili u ovom hit kafiću koji se nalazi u Ulici Dragojla Kušlana 6, a glavna atrakcija ovog kafića svakako su mačke koje slobodno šeću prostorom.

>> Sjećate li se zagrebačkog hit-kafića s mačkama? Provjerili smo kako je tamo sada

Što sve nude?

U Cat Caffeu nude šarolik izbor pića, trenutno s temom Shreka, te vruće čokolade, koktele i razne kave. Posebni su po tome što ponudu napitaka mijenjaju svako malo, uglavnom na tjednoj bazi, pa su već imali prigodna pića s temom Harryja Pottera, Gospodara prstenova, Stranger Thingsa, Halloweena, božićna i razna druga.

Osim toga, ovdje možete izabrati društvenu igru iz njihove kolekcije i ostati koliko god želite. Naravno, možete se i igrati s macama, no postoje posebna pravila kojih se trebate pridržavati. Mace možete maziti koliko želite, ali ih ne smijete dizati. Također, mole da ne koristite bljeskalicu prilikom fotkanja kako ih ne biste uznemirili. 

@index.hr Ovo mjesto u Zagrebu ljubitelji mačaka ne preskaču 😊 #catcaffe #mačka #cat #caffe #zagreb #hrvatska #indexhr #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound - Index.hr

Osim toga, strogo je zabranjeno donositi bilo kakvu hranu, bilo mačju ili ljudsku, a u kafiću nemaju dozvolu za konzumaciju hrane. Zabranjeno je i dovoditi mačke jer su njihove mačke prošle karantenu, sve su cijepljene, čipirane i prošle su tretman rješavanja parazita. Također, mačke u kafiću nisu na udomljavanje i većina ih dolazi iz Zagreba, ali ih ima i iz drugih krajeva Hrvatske.

Pročitajte više