VIDEO Kako jednostavno, a efektno ukrasiti tortu čokoladnom glazurom

Foto: Unsplash

CHOCOLATE drip, odnosno kapanje čokolade, popularan je način za minimalističko ukrašavanje torte. Potrebno ju je premazati i zagladiti kremom (ne šlagom jer on neće podnijeti toplu i tešku čokoladu zbog svoje mekoće i krhkosti) pa ukrasiti kapima čokolade. Gore još možete poslagati voće ili posipati ukrasne jestive perlice, ali i ne morate.

Kako ukrasiti tortu ovom čokoladnom glazurom a da ne nastane potop i opći nered u vašoj kuhinji, možete naučiti u videu ispod.

@colhouncreations Chocolate drip cake! #cake #fyp #chocolate #chocolatecake #chocolatedrip #ganache #cakeideas #baking ♬ Midnight City - M83

Uvijek imajte na umu koliko je visoka torta koju ukrašavate kako ne bi cijela završila pod čokoladom (ne kažemo ni da je to loše, ali ipak smo se poželjeli nečeg drukčijeg). Ako je niža, zapravo klasične visine, kako je to bilo prije nego što je postalo moderno da torte budu uske i visoke, onda je ovaj način kapanja čokolade puno praktičniji.

@debbiescakesbakes Real time drip. So satisfying to watch! #dripcake #realtimedrip #cakestuff #sitbackandrelax #buttercreamcake #cakedecorating #buttercream #debbiebakes #caketok #chocolatedrip #chocolatecake #satisfyingvideo ♬ Levitating but make it folk - New Rules

Pročitajte više