Zagrebačka pekara rastura s krafnama. Od danas imaju novi okus, cheesecake s višnjom

Foto: Instagram/bekeraj

MALA zagrebačka pekarnica Bekeraj u Tuškanovoj ulici (nedaleko od tržnice Kvatrić), prošle je godine krenula s krafnama koje su ubrzo postale hit. Ferrero, klasična marelica, čokolada ili vanilija do sada bi se rasprodale u sekundi, a od danas imaju i novi okus - cheesecake (torta od sira) s preljevom od višanja.

S obzirom na to da krafnomanija nije ni blizu kraja, sigurno smo da će Bekeraj imati pune ruke, pardon - noći, posla.

"Hvala svima koji su posljednja dva tjedna sa strpljenjem čekali svoje sourdough krafne. Na vaš zahtjev i dalje ćemo ih imati u svojoj ponudi s kremom od pistacija, šumskog voća, bijele čokolade, mliječne čokolade, Ferrero Roche kremom i nezaobilaznog domaćeg pekmeza od marelica, malina i jagoda pa se nadamo da će svi oni koji nažalost do sada nisu uspjeli uhvatiti svoje krafne, sljedećih dana imati prilike uživati u njima", napisali su jučer na svojoj Instagram stranici.

Našli smo ih na Woltu, gdje jedna sourdough krafna s raznim punjenjima košta 2.60 eura, to jest 19.58 kuna, dok su one obične 1.06 eura, odnosno 7.98 kuna.

Pročitajte više