U MultiVersusu Warnera Brosa mogli bi se naći LeBron James, Pickle Rick i Godzilla

Screenshot: YouTube

MULTIVERSUS je fighting igra koju trenutno razvija studio Player First Games, a izdavač joj je Warner Bros, što znači da će likovi za borbu moći birati likove poput Wonder Woman, Supermana i Batmana. Međutim, pojavile su se i informacije o novim mogućim likovima, a neki od njih zvuče dosta zabavno.

Ekipa s Reddita koja je, kako piše Game Rant, zavirila u dokumente o igrici, saznala je da bi se u završnoj varijanti MultiVersusa, koja bi trebala izaći ove godine, mogli naći i Pickle Rick, slavni znanstvenik koji se u seriji Rick and Morty jednom pretvori u, pogađate, kiseli krastavac.

Osim Pickle Ricka, korisnici Reddita su iskopali i lik LeBrona Jamesa, koji je mjesto u ovoj postavi zaradio ulogom u novom Space Jamu.

Još jedan lik iznenađenja mogao bi biti Godzilla za kojeg, doduše, GameRant piše kako bi ga se teško napravilo tako da pristaje igri.

Na službenom se popisu likova već nalaze i Zekoslav Mrkva, Tom i Jerry te Shaggy iz Scooby-Dooa, tako da bi MultiVersus mogao biti prilično zabavna igra.